Poista Laiffi-tilisi
Voit poistaa Laiffi-tilisi ja siihen liittyvät henkilötiedot itse sovelluksessa. Jos et pääse sovellukseen, voit pyytää poistoa sähköpostitse.
Poistaminen sovelluksessa
- Avaa Laiffi ja siirry kohtaan Asetukset.
- Vieritä alas kohtaan Vaaravyöhyke.
- Valitse Poista tili.
- Vahvista henkilöllisyytesi (salasana tai Google-/Apple-kirjautuminen) ja vahvista poisto.
Poisto tapahtuu välittömästi, on pysyvä eikä sitä voi peruuttaa. Tilisi poistetaan ja sinut kirjataan ulos kaikilta laitteilta.
Poistopyyntö sähköpostitse
Jos et pääse sovellukseen, lähetä poistopyyntö alla olevaan osoitteeseen tilisi sähköpostiosoitteesta, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi. Käsittelemme pyynnön ilman aiheetonta viivytystä.
Mitä poistetaan
Tilin poisto poistaa aktiivisista järjestelmistämme:
- tilisi ja profiilisi sekä sähköposti- ja kirjautumistunnisteet (mukaan lukien Google-/Apple-linkitys)
- tehtäväsi, rutiinisi, aikataulusi, mallipohjasi ja tehtävälistasi
- asetuksesi ja mieltymyksesi
- tallennetut paikkasi ja kotisijaintisi koordinaatit
- laitteesi kalenterista tuodut tapahtumat
- pohdintasi, vastauksesi, yhteenvedot ja kehotteet
- pohdintasuostumus- ja käyttöehtojen hyväksyntämerkinnät
- vahvistus-, salasanan palautus- ja sähköpostin vaihto -koodit
Mitä voi jäädä jäljelle
Palveluntarjoajilla, jotka auttavat meitä pyörittämään Laiffia (esimerkiksi sähköposti- ja tekoälypalvelut), voi olla omia kopioita, joita säilytetään heidän omien käytäntöjensä mukaisesti. Emme väitä poistavamme tietoja, joita emme voi varmistaa poistetuiksi.
Lisätietoja tietojesi käsittelystä: Tietosuojaseloste.